EGB  INTERIOR DESIGN

INFOBOX & AVL 

Luxembourg city contacted EGB regarding transformation and moving works for a new establishment in rue des bains in city centre. This new « Infobox & AVL » agency is intended for information and public transport tickets purchase.

After conducting an audit of needs, EGB established a layout plan combining modernity, functionality and conviviality. The designated space was transformed and reorganized, including an entrance area, help desks where customers can also purchase tickets, a back office room, a lounge area, a computing room, sanitary facilities and cleaning facilities.

The stickers on the glass partitions and on the walls represent the bus map of Luxembourg city. They add a playful note to the space and reference the Infobox & AVL activity and services. The large windows, the white paint on the walls and the light color of the floor and ceiling convey a very bright feeling to the space. The coloured stripes on the walls bring a touch of modernity and originality.

The brochures and ticket machines are showcased in such a way that customers immediately see and identify them when they come in. The advisors are also easily accessible and visible from the entrance.

With elegantly simple lines and clarity of purpose, Infobox & AVL invites you in.

Infobox | AVL | Luxembourg city 

(Read more)